به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر واعظ مهدوی معاون هماهنگی و برنامهریزی شهر تهران و رییس کمیته مطالعات راهبردی بهداشت و سلامت شهری با بیان این مطلب، افزود: شهرداری تهران طرح ابزار سنجش عدالت را به طور پایلوت در کلیه مناطق تهران و به صورت همزمان با سه شهر دیگر دنیا (ریودوژانیرو، مکزیکوسیتی و عمان) اجرا کرد که به لحاظ پیشرفت پروژه تهران از سه شهر دیگر جلوتر است.
وی اضافه کرد: مدتی پیش به کمیته مطالعات راهبردی بهداشت و سلامت شهری طرحی با عنوان ابزار سنجش عدالت در سلامت شهر واگذار شد که این طرح هماکنون در کره و ژاپن نیز توسط سازمان بهداشت جهانی در حال انجام است.
واعظ مهدوی با اشاره به اینکه برای اطلاع از نحوه پیشرفت این پروژه گروهی از سازمان بهداشت جهانی به تهران آمدند، تصریح کرد: این برنامه در چهار کارگروه محیط فیزیکی و زیرساخت، توسعه انسانی و اجتماعی، حاکمیت و سیاست اجرا شد و این کارگروهها شاخصهای بررسی شده در کشور ژاپن را نیز مورد سنجش قرار میدهند.
رئیس کمیته مطالعات راهبردی بهداشت و سلامت شهری اظهار داشت: در این طرح شاخصههایی مانند درصد دسترسی خانوارها به آب سالم، میزان دسترسی شهروندان به سرویسهای بهداشتی عمومی شهر، نرخ وقوع مصدومیتهای ناشی از حوادث، میزان بهرهمندی از سیستم مدیریت دفع پسماندهای شهری، تعداد مراکز بهداشتی دارای سیستم دفع بهداشتی زباله و دسترسی خانوارها به سیستم حمل و نقل عمومی بررسی شده است.
وی تاکید کرد: در این پروژه ما به دنبال یافتن نتایج نهایی نیستیم چون هر کدام از متغییرها مداخلات ویژه وخاص خود را می طلبد به همین دلیل سعی شده که مدلی به صورت باز شده مورد استفاده قرارگیرد.
واعظ مهدوی در پایان گفت: در این پروژه وضع موجود در تهران به لحاظ توزیع عدالت بررسی میشود و راهکارهای مناسب برای مداخله مسوولان در جهت بهبود شرایط ارایه میشود و شهرداری تهران نیز در حوزه ماموریتی خود برنامههای مداخلهای تعریف خواهد کرد.
نظر شما